Website spijkenisse

Website laten maken in de omgeving Spijjkenisse? Wij zijn Flekto, een webbureau voor webapplicaties en gevestigd in de wijk Waterland te Spijkenisse.

Wij zijn een full-service internetbureau met specialisten die zelfstandig werken aan projecten of opdrachten. We bouwen webshops, websites, maatwerk applicaties en dat alles voornamelijk in de programeer taal PHP.

Wij hebben een breed groep van klanten en projecten, en zijn vooral actief via Freelancer.nl. Losse opdrachten of hele projecten nemen we graag aan, en we adviseren en beheren waar nodig de infrastructuur en applicatie.

Voor Postcode.nl hebben wij van Flekto de Magento 2.3+ module…

Verder lezen

Flekto heeft sinds 2018 de webshop van Meprint.nl in beheer, en realiseert in samenwerking elke paar maanden een extra product of functionaliteit op meprint.nl. Wij hosten, onderhouden en ontwikkelen elke week wel aan meprint.nl, en optimaliseren waar nodig.

Verder lezen

Voor sports-supplier.nl heeft flekto.nl in 2019 een mooie webshop afgeleverd met multisite functionaliteiten.

Verder lezen

Over Flekto.nl

Flekto is een bureau gespecialiseerd in PHP development op freelance basis. We bouwen, onderhouden, hosten en adviseren graag uit onze kennis die we opgedaan hebben uit echte ervaringen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of voor een kennismaking.

Neem contact op via [email protected] of bel ons op 010-3075430.

Fout: Geselecteerd bericht bevat geen media (afbeeldingen & video's) om te gebruiken. Selecteer het juiste album of werk.