Wij bouwen, ondersteunen of integreren met alle open-source PHP systemen zoals WordPress, Drupal, en Magento.

Wij bouwen volledige websites met wordpress, of verbeteren bestaande wordpress installaties. Ook ondesteunen we woocommerce, en koppelingen die je nodig hebt om je webshop te automatiseren. 

Ook ondersteunen wij Magento 1 & 2 webshops voor onze klanten. We kunnen product imports automatiseren of je facturatie automatiseren. API koppelingen en integraties zijn voor ons geen probleem. 

Drupal 8

Wij werken ook in Drupal 7.x en natuurlijk de laatste 8.x versie van Drupal. Drupal is een geweldig CMS die volledig flexibel in te richten is, en waarin wij maatwerk verzorgen. Koppelingen of integraties met andere systemen maken wij graag voor u op maat. 

Meer informatie

Maatwerk koppeling

Wens om een koppeling te laten bouwen in je bestaande website of webshop? Wij weten raad en maken complexe koppelingen met verschillende systemen

Volledige webshops

Heeft u een voorraad, maar nog geen webshop? Wij helpen graag met het opzetten en runnen van succesvolle webshops!

Custom plugins

Custom plugin nodig met een integratie naar andere systemen? Wij helpen met automatiseren van uw business.

Volledige websites

Niet alleen maatwerk oplossingen, maar ook standaard oplossingen die werken. Wij leveren volledige sites of shops op volledig naar jouw specificaties!

Onderhoud

Wij zijn ervaren developers die graag helpen met het oplossen van bugs, issues of ergenissen in uw huidige systemen.

Andere oplossing

Niet tevreden met uw huidige website of systeem? Wij helpen u migreren naar een nieuw platform of bouwen een maatwerk applicatie voor u die wel werkt.